Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джаро с гол мъж в леглото

отпечатай новината

27.06.2019 13:09 | Видян 1392 пъти

Джаро с гол мъж в леглото

В необичайна ситуация се оказва актьорът Михаил Билалов, събуждайки се с гол мъж в леглото. Екранният „Джаро” от „Под прикритие” блести в театралната постановка „Двама съвсем голи мъже”, научи HotArena.

Сценарият на пиесата е изключително провокативен. Уважаваният френски адвокат Ален Крамер се събужда една сутрин, а в леглото му има съвсем гол. Самият той също е без дрехи, като и двамата са прикрити единствено от възглавници и чаршафи.

Безумната ситуация се усложнява, когато мъжете биват заварени от съпругата на адвоката, която ги заварва в хола. Накрая се появява и компаньонката, за да докаже, че Ален не е хомосексуален.

„Не се притеснявам да съм без дрехи. Не голотата, а ситуацията е абсурдна. Постановката е много провокативна и се радва на изключителен успех. Вече има над 20 представления и публиката се тресе от смях през цялото време”, коментира Билалов, пише „България днес”.

Актьорът се надява и през есента да продължи да се въплъщава в образа на френския адвокат. Самият той е превел лично пиесата на български, очарован от таланта на автора й — Себастиан Тиери.

„Преди повече от година направих превода на български език, а после се обърнах към моя приятел Николай Урумов.

Хуморът е типично френски, думите имат двойно значение, а цялата ситуация е много заплетена. Мисля, че хората много се забавляват”, каза още Билалов.

Воденето на „Стани богат” и голата роля не са пречели на актьора да изпълнява и другите си задължения съвестно.

„Всичко се случи преди изобщо да знаем, че ще стане водещ на предаването. Когато бяхме уговорили дните за репетиции, датите, заглавието и беше ясно, когато започват, ми се обадиха по телефона и ми казаха „Ти знаеш ли, че той ще започва водещ на „Стани богат”.

Обадих му се и той каза — спокойно, аз си правя снимките”, коментира директорът на русенския театър „Сава Огнянов” Орлин Дяков.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !