Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Дженифър Лопес сияе без грим и с децата си

отпечатай новината

03.07.2019 14:10 | Видян 2595 пъти

Дженифър Лопес сияе без грим и с децата си

Ако има звезда, която напълно да доказва, че с годините става все по-хубава и сияйна, то това е Дженифър Лопес. Певицата ще навърши 50 години само след няколко дни, но самата тя сега се харесва повече, отколкото на 20.

"Гледам мои снимки от 20-те си години и сега се харесвам повече", казва Джей Ло пред US Weekly още през 2015 г. А сега, ако е възможно, тя изглежда и по-добре.

Съвсем наскоро певицата сподели свои снимки в Инстаграм, на които е без грим и прегръща двете си деца - близнаците Ема и Макс, и направо сияе на тях.

Каквото и да прави Дженифър, явно го прави добре. Но тя е много стриктна в диетата и в тренировките, както и в грижите за себе си. Неведнъж е споделяла, че е на хранителен режим, който набляга най-вече на зеленчуци и протеини, не пропуска фитнес тренировка, като след всяка полага необходимите грижи за кожата си.

Тя казва, че винаги след упражнения старателно измива лицето си, хидратира кожата си и се намазва със слънцезащитен крем.

Свикнали сме да виждаме Джей Ло в перфектна форма, когато е на сцената, но тези снимки ни показват, че и без грим и изящни тоалети, тя е все така красива и сияйна.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !