Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Че скъпо ли е 60-70 лв.за чадър, пита концесионер

отпечатай новината

04.07.2019 13:55 | Видян 2358 пъти

Че скъпо ли е 60-70 лв.за чадър, пита концесионер

„Понятието „скъп“ много се изкривява. Скъп можем да наречем чадър на гръцки остров, където на първа линия с два шезлонга, струва 100 евро. Чадърите на първа линия са 70 лева, а всички останали са – 60 лв. Говорим за голям чадър с 4 дървени шезлонга от тиково дърво, с 4 броя кожени шалтета, дървена масичка и плат на чадъра, който е специален, италиански и предпазва от UV лъчите“, „разясни” концесионерът на плаж Каваци – Юг Гаврил Казанджиев пред bTV.

Думите му са в отговор на възмущението, породило се, след като в мрежата се появи снимка на касовата бележка с цена.
Първо, нека да бъде ясно, че неназован гръцки остров е трудно да се коментира, но вероятно цената от 100 евро се отнася за цял ден ол-инклузив с храна от 7 сутринта до среднощ и използване на много водни атракции, освен на чадър и шезлонг.

Само за справка, 69 евро струва входът за частния плаж на прочутия 5-звезден Мажестик в Кан, но освен сянка и място за сядане, в тези пари влиза целодневно негораничено изискано хранене и напитки, включително елитно шампанско и други вина плюс коктейли  от прочутия Мишленов ресторант и бара на хотела, предпочитан от Ален Делон и Моника Белучи. Само цената на 1 десерт там е 15-18 евро.

„Масово на много места гледат да си направят нещата да съм им по-евтинки. Чадърите масово са стари, ръждясали и пребоядисани с блажна боя, малки. Пластмасови маси и шезлонги, а чадърите от плат, през който се вижда слънцето“, коментира още концесионерът.
Друго „предимство” е, че срещу тази цена летуващите си плащали „комфорт и пространство – който желае, да си гони сянката или слънцето”.

„Клиенти има всякакви, няма как всички да бъдат доволни. Има и недоволни. Не сме задължили някой да дойде тук. Това е право на личен избор. Всеки е запознат с цените“, каза още Казанджиев. От Министерството на туризма се самосезирали и направили проверка на плажа: единственото констатирано нарушение било недостатъчно голямата табела, указваща цените на плажните принадлежности.

Иначе концесионери в района се оплакаха, че работят на загуба и са принудени да слагат по-високи цени, защото плащат висок наем на държавата. В техния стил да кажем, че никой не ги е карал насила да вземат плажовете!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !