Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Серина Уилямс: Не бързам със съветите към Меган

отпечатай новината

05.07.2019 14:10 | Видян 1328 пъти

Серина Уилямс: Не бързам със съветите към Меган

Серина Уилямс не бърза да съветва Меган Маркъл за майчинството. Тя обяви пред британски медии, че иска да изчака да минат поне 3 месеца преди да види нейната приятелка и сина ѝ.

37-годишната тенисистка обясни, че в началото родителите направо не знаят какво да правят с новороденото и не се нуждаят от някого, който да им размахва пръст, а от подкрепа.

В събота предстои кръщенето на малкия Арчи. Първородният син на Хари и Меган ще бъде кръстен в малката църква на двореца в Уиндзор. Най-вероятно Серина Уилямс е поканена на церемонията, но списъкът на гостите се пази в тайна.

Говорейки за своето детство, Серина обясни, че се е чувствала отлично със сестра си до себе си, но за момента не може да мисли за второ дете, за да не бъде нейната дъщеричка сама.

„Не мога да си представя, че вече съм пораснала, но трябва, защото имам Олимпия, която расте“, посочва спортистката. Тя е категорична, че иска да бъде родител за пример в очите на Олимпия и да остави нещо след себе си.

Преди броени дни Серина Уилямс и Григор Димитров бяха сред официалните гости на парти в Лондон, организирано от дизайнера Върджил Абло. Нашенецът се похвали с тяхна обща снимка в Instagram.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !