Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Теа на Наум Шопов ражда на рождения си ден

отпечатай новината

08.07.2019 13:36 | Видян 1609 пъти

Теа на Наум Шопов ражда на рождения си ден

Половинката на Наум Шопов има огромни шансове да роди първото си дете на своя собствен рожден ден. Преди дни двойката съобщи, че очаква бебе в края на годината. Оказва се, че терминът е точно в средата на ноември, когато е родена и бъдещата майка Теа Минкова.

Във видеото, с което звездата от Откраднат живот – Наум Шопов-младши, и неговата избраница Теа съобщиха благата вест, бе обявено, че бременната е в „четвърти-пети месец”. Допълнително обаче двойката уточни, че плодът в момента тежи около 130 грама, а според изчисленията на гинеколозите това отговаря на 16-а гестационна седмица.

Прости сметки показват, че бебето трябва да се роди около 15 ноември. Самата Теа празнува рожден ден на 17-и. При малко повече късмет детето може да дойде на бял свят точно в деня, в който е родена и майка му, и по този начин да стане нещо като неин астрален близнак.

Засега Теа не е коментирала дали би искала подобно любопитно съвпадение. Повече майки предпочитат да не раждат точно на своите рождени дни, да имат бебетата им отделен от техния празник. Това може да се постигне много лесно, ако избере раждане с операция, тъй като родителите ще могат сами да изберат деня и дори часа, в който бебето им ще проплаче за първи път.

Говори се обаче, че половинката на Наум не била склонна към секцио, освен ако не е по медицински причини. Смята се, че ще иска да роди по естествен път по примера на своята приятелка и колежка Александра Петканова, която даде живот на сина си Габриел през януари.

„Теа е млада, здрава, няма никакъв смисъл да ѝ правят операция, ако бебето е добре”, коментират хора от обкръжението на бременната.

Двойката засега твърди, че не знае пола на бебето си, пише ХотАрена. Това е меко казано странно предвид факта, че ехографското му изображение, което показа, е изключително ясно. На него съвсем ясно се вижда профилът на детето. Би следвало да личи и неговият пол, освен детето не е заело изключително странна и нетипична поза, с която да го прикрие.

Смята се, че двойката е наясно дали ще има момче, или момиче, но не го споделя от суеверие или някакви други лични причини. Бъдещите родителите нямат предпочитания към пола на детето.

„Искаме само да ни е живичко и здравичко”, твърдят те.

Бременността идва преди сватбата на двойката. В края на миналата година Наум предложи брак на Теа, но не е ясно точно кога ще я направи почтена жена. Нищо чудно това да стане в следващите няколко месеца, за да се роди детето в брак.

Очаква се от първия си ден то да се превърне в звезда, точно както стана с бебето на Даниел и Алекс Петканови. Както е известно, двете двойки въртят заедно рекламна агенция и използват всеки важен повод в живота си, за да печелят договори и пари от големи родни и световни търговски марки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !