NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Графа, Мария Илиева, Михаела Филева в...

На 25-ти април, четвъртък, „Приказката продължава“ с...

Гришо се върна тайно в България

отпечатай новината

08.07.2019 14:22 | Видян 1419 пъти

Гришо се върна тайно в България

На тайно посещение в България се върна Григор Димитров. Спортистът пристигна у дома, за да отдъхне малко и да потърси изход от кризата, в която е попаднал.

Най-добрият ни тенисист се завърна в Българя след отпадането още на първия кръг на Уимбълдън. И както изглежда травмата в рамото продължава да влияе на добрата му игра.

Димитров си стегна багажа от Лондон за София, още след края на участието си. Той решил да се види с най-близките си и да се посъветва с родителите си, как да се справи със срива.

Гришо разчита майка му и най-вече баща му, да му дадат най-точния съвет—да остане ли с Андре Агаси и да продължи ли с Радек Щепанек.

Освен това Димитров традиционно си е взел почивка след края на сезона на трева. И за първи път откакто е професионалист, я прекарва в родината си.

Предишни години двамата с приятелката му Никол Шерцингер обикаляха Средиземноморието — Капри, Ница, Монте Карло, Кан… Но преди няколко месеца двамата се разделиха и очевидно са решили да почиват по родните си места. При това поотделно.

Никол отпразнува рождения си ден със семейството си в Хавай и не спря да пуска провокативни снимки от плажовете. Димитров пък избра от своя страна България.

Той ще разделя времето си между София и Хасково, а нетърпеливи негови фенове вече цяла седмица обикалят кортовете на парка Кенана с надеждата да го видят, пише България днес.

Те се надяват, той да се прибира по-често в България, особено след като при раздялата с Никол, Гришо прекара цяла седмица в родината.

Димитров се надявал прибирането му в България да не стане обществено достояние, но бе разкрит, докато плащаше глоба за неправилно паркиране в София, в събота следобед.

Той бе на късен обяд с мениджъра си Георги Стоименов, но не съобразил, че синята зона работи до 18 часа. Гришо плати санкцията на хората от градска мобилност и колата му не беше вдигната.

След няколко дни отдих в родината, Гришо се отправя директно към САЩ. Той промени програмата си и вместо към турнира във Вашингтон, ще участва на АТП 250 в Атланта.

Тенисистът се надява да направи добро представяне там и да се върне в Топ 50 на световната ранглиста. В противен случай е заплашен да играе на квалификации за турнирите Мастърс 1000 на твърди кортове, които следват.   

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !