Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Даниел Георгиев първи по красота в света

отпечатай новината

09.07.2019 15:27 | Видян 1075 пъти

Даниел Георгиев първи по красота в света

Мистър Менхънт 2012 Даниел Георгиев представил ни успешно в тайаландсаката столица Банкгок в момента завоюва поредна световна титла.

Българинът се нареди в първите позиции в Манила,Филипините в специалния тур по бански - Man of the world 2019.Даниел Георгиев взе първото място за най-добро тяло в света и бански.  

Късмет за челното 1 во място му донесе и българския дизайнер на Geronimo Любомир Георгиев,изработил специален модел за конкурса.

Модеделът от колекция Бански SS2019 е произведен специално за Даниел и покрива всички аспекти от модните изисквания на съвременния мъж.  

Банският е  са образец за качество и стил. Кройките са  спортни, с добре оформен силует, подчертаващи естествените форми на тялото на Мистър Менхънт. Десесните варират от семпли геометрични до флорални, тропически и екзотични.    

Даниел Георгиев бе и лице на модния диктатор Dolche and Gabbana за цял свят. В куфара на Даниел Георгиев за Филипините място зае народна носия от  Ансанбъл Българе,  Уникални мъжки костюми на модна къща Агресор с дизайнер  Мариана Папаличева, VM zone, Faith in Fatih и натурални продукти от българска бяла роза от лидера Biofresh.

На 11 юли е финала на Man of The world 2019 международния конкурс за мъже модели в столицата Манила,Филипините. Стискаме палци на българския представител да заеме почетното първо място.

“Успехите на Даниел нe спират да ни радват и покоряват световните сцени. Неговият опит на световна сцена е изключително богат. След престижните модни надпревари Мистър България и Менхънт България Даниел Георгиев само на 18 години стъпва на голямата модна сцена в Бангкок,Тайаланд. Тогава модните букери от цял свят го забелязват и става лице на гиганта Dolche&Gabbana.

“Усещам, че Даниел Георгиев този път е на крачка от голямата победа - уверен, подготвен и с готовност да прослави името на страната ни.” - коментира  лицензианта и организатора на Мистър България Атанас Лазаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !