Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ето какво се случва със счупената ръка на Софи Маринова

отпечатай новината

12.07.2019 14:23 | Видян 1865 пъти

Ето какво се случва със счупената ръка на Софи Маринова

Софи Маринова свали гипса, с който бе обвита една й ръка след скандал с нейния мъж Гринго, пише Хотнюз.

Певицата е разделена със съпруга си след поредния скандал, свършил с насилие и счупена ръка. В последните седмици тя пееше с гипс, но от вчера вече това неудобство вече е зад гърба й.

Софи е непрекъснато в компанията на сина си Лоренцо, който пази майка си от лоши мисли и буйния нрав на Гринго.

Припомняме, че преди време Софка изненадващо се появи сама на партито по случай 35-ия рожден ден на своята приятелка Преслава. Всички гости на купона в популярна столична чалготека се чудеха къде е Гринго и защо Софи пее с гипсирана ръка, която цяла вечер се опитва да скрие с шал на цветя.

Злите езици говорят, че ромската перла получила травмата след последния скандал с изгората си. Междувременно айтозлията Тодор Давидов е забелязан да се забавлява в изцяло мъжка компания в клуб в Слънчев бряг.

Това не е първият скандал с насилие между двамата. През 2016 година Софка подаде жалба в полицията и охотно разказа как Гринго й счупил ръката. Тогава тя призна, че Гринго я пребивал от бой, като първото посягане било само няколко дни, след като станали гаджета. Причината за скандалите били битови.

"Толкова много беше готин в началото, но какво му стана. С този няма да излизаш, с този няма да се виждаш. Какво е това? Аз съм певица. Имам участия. За Лоренцо се притеснявам", разказа певицата тогава.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !