Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Наум Шопов и Теа вдигат сватба преди появата на бебето

отпечатай новината

12.07.2019 17:26 | Видян 2232 пъти

Наум Шопов и Теа вдигат сватба преди появата на бебето

Младият актьор Наум Шопов, който натрупа куп почитателки заради ролята си на д-р Борис Тасев в хитовия сериал Откраднат живот, завърши успешно медицина, положи Хипократова клетва в края на миналата година и вече се е насочил към пластичната хирургия.

Докато преди той беше убеден, че иска да стане кардиохирург, в края на следването си промени напълно желанието си. Преди да вземе дипломата си, той стажува за кратко в клиниката на д-р Ангел Енчев. А вече специализира в Пирогов в отделението по детски изгаряния.

Наум иска да слага не само гърди, но и да работи в сферата на регенеративната хирургия. Въпреки че дамските носове са негова слабост от дете… И днес първото, което прави, като се събуди, е да хване любимата си Теа Минкова за носа.

Очаква се след години да вземе хляба на д-р Енчев и пред кабинета му да се тълпят куп красавици и плеймейтки с желанието да им оправи нослетата и да им сложи нови гърди. Самият той е привърженик на пластичните интервенции и даже намира за малко странно публичното им „заклеймяване“, пише Галерия.

Затова и когато годеницата му Теа казала, че иска да си коригира гърдите, той я подкрепил напълно. Тя си сложи импланти месеци преди да забременее с първото им дете. С Наум ще станат родители в края на годината, като все още не знаят пола на бебето.

Още преди седем години, когато я е срещнал, Шопов- младши знаел, че тя ще е майка на децата му. Родителите му Христо Шопов и Мариана Станишева са на седмото небе и чакат с нетърпение да появата на внучето си.

Теа и Наум искат да се оженят преди да се е появило бебето, но няма да правят помпозно тържество с много гости. Бъдещото семейство Шопови планира планинска сватба – нещо лежерно, в тесен кръг и без медии. Кумове ще са най-близките им приятели – нейната Анабел и неговият Крис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !