Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Джо Джонас сподели секси снимка на Софи Търнър

отпечатай новината

15.07.2019 16:29 | Видян 1706 пъти

Джо Джонас сподели секси снимка на Софи Търнър

Джо Джонас и Софи Търнър са много щастливи и си изкарват чудесно по време на медения си месец на Малдивите. Те се ожениха не веднъж, а два пъти и заминаха за романтичната дестинация, за да се наслаждават на своята любов.

И макар че двамата пазят доста строго личния си живот, сега споделят в своите Инстаграм профили доста снимки от сватбеното си пътешествие. Джонас е постнал няколко кадъра и видео, на което се спуска по водна пързалка от къщата директно във водата. Вилата на Джонас се намира се в луксозния курорт Sovena Fushi.

На един от тях прекрасната му съпруга Софи изглежда наистина секси. А самата Софи пък е споделила няколко снимки на Джо, от които става ясно, че двойката се наслаждава на хубава храна, разхладителни коктейли и игра на шах.

Джо от триото Jonas Brothers и звездата от Игра на тронове Софи се сгодиха през 2017 г. след повече от година заедно. В началото на май тази година се ожениха в Лас Вегас, а преди броени дни направиха и втора церемония в старинен замък във Франция, на която присъстваха само техни много близки и роднини.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !