Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Васко Кеца се завръща с пищен морски концерт

отпечатай новината

19.07.2019 16:30 | Видян 1286 пъти

Васко Кеца се завръща с пищен морски концерт

Естрадната легенда Васил Найденов, ще изнесе невиждан по своята пищност концерт, който гарантирано  ще бъде музикалното събитие на Лято 2019. На 1 август поп-звездата ще изненада публиката с бутиков спектакъл на самия морски бряг.

Шоуто ще е без аналог и има амбициите да се превърне в знаково за българската музикална история. Певецът вече е подготвил своя репертоар, който ще включва освен най-големите му хитове, песни с нов аранжимент, така и акапелни изпълнения.

Изпълнителя обещава да превърне  датата 1 август в емблематична нощ за своите почитатели, а те от своя страна предизвикаха истинска истерия за свободни места в клуба. Началният час на концертът е 23.30 часа, а мястото е Bedroom beach club.

За няколкократният носител на наградата Златен Орфей това е втората толкова грандиозна изява в Слънчев бряг. Припомняме, че миналото лято той буквално предизвика фурор, а над 1500 гости имаха възможност да се насладят на представянето му.

Тогава Васил Найденов не слезе от сцената над 3 часа, а негови специални гости бяха легендарните музиканти от Gipsy kings. Tази година Васил Найденов ще бъде в компанията на още 7 музиканти, за да изпълни абсолютно на живо шлагерите, превърнали се в част от саундтрака на не една любовна история.

Изпълнителят на Адаптация и По-първи петли не крие вълнението си от предстоящия бутиков концерт: „Миналото лято публиката беше феноменална, ето защо имам намерение да й поднеса един още по- елегантен и изискан спектакъл.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !