ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Цеци Красимирова се сдоби с американско гражданство

отпечатай новината

19.07.2019 16:45 | Видян 2346 пъти

Цеци Красимирова се сдоби с американско гражданство

Цеци Красимирова най-накрая успя да вземе американско гражданство и ще заживее в САЩ заедно със съпруга си – мултимилионера Майкъл Струмейтис.

В момента младоженците са на Карибите, където се наслаждават на своя меден месец, и до седмица ще отпътуват към Ел Ей, където мъжът й управлява своята бизнес империя.

Веднага след като сключиха брак, Цеци подаде документите си за американско гражданство и то вече е факт.

С Майкъл ще пробват да заживеят в луксозното му имение в Ел Ей и ако им допадне, ще останат там завинаги. Разкошният палат на Биг Майк се намира в местността Холивуд Хилс, откъдето се отрива гледка към Ел Ей. В близост до тях къща има Орландо Блум, в местността са именията и на Киану Рийвс, Лео ди Каприо, Холи Бери, пише Галерия.

Според щатски медии Струмейтис е построил палата си срещу 16 милиона долара. Той е на няколко нива, разполага с басейн, СПА център и всякакви екстри.

Засега Цеци няма да продава прекрасната къща в Барселона в топ район, която Майкъл й купи преди години, когато заедно с дъщеря й Джудит се установиха в Испания. Там пък нейни съседи са звездното семейство Шакира и Пике. Цеци е свикнала с живота си там, но се мести заради съпруга си. В Барселона ще остане Джудит.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !