Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Ариана Гранде отказа да работи с фотограф, замесен в скандал с голи снимки

отпечатай новината

23.07.2019 17:02 | Видян 1885 пъти

Ариана Гранде отказа да работи с фотограф, замесен в скандал с голи снимки

Ариана Гранде се застъпи за моделката Синая и прекрати отношенията си с известния фотограф Маркъс Хайд. Това се подразбира от снимка в Инстаграм, която беше публикувана от певицата. На нея Гранде е написала на черен екран послание към всички, които работят с фотографи да внимават на какво се съгласяват.

Скандалът с Маркъс хайд се заформи в събота, след като моделката Синая го обвини в изнудване за голи снимки. Тя публикува снимки в профила си в Инстаграм, за които твърди, че са от чат с фотографа. Връзката между двамата се осъществява посредством съобщения, след като Синая вижда обява, която набира модели.

Обвиненията са за това, че Хайд е поискал голи снимки на моделката, а в замяна тя ще получи безплатна фотосесия. Тя отказала и заявила, че ще се снима само по бельо. В отговор на това, фотографът заявил, че иска 2000 долара за снимките.

Хайд е работил със звезди като Ариана Гранде, Ким Кардашян, Кание Уест и други. След случката обаче много от тях изразиха своето мнение, сред които беше и младата певица.

„Скъпи модели и артисти в Лос Анджелис и навсякъде, моля не снимайте с фотографи, които ви карат да се чувствате неудобно и които ви задължават да сваляте дрехите си“, пише Гранде.

Други звезди, които подкрепиха Синая бяха Бела Торн и Мишел Висадж. След като избухна скандалът, фотографът Маркъс Хайд е изтрил профила си в Инстаграм.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !