Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Виктория Бекъм и Ева Лонгория събраха децата

отпечатай новината

25.07.2019 11:53 | Видян 1503 пъти

Виктория Бекъм и Ева Лонгория събраха децата

Семейството на Виктория и Дейвид Бекъм прекара последните няколко дни релаксирайки в Маями. Бившата спайска, заедно със съпруга си Дейвид Бекъм и децата им Круз, Ромео и Харпър, споделяха доста кадри от почивката си.

Наред с тях, Виктория наблегна и на снимките на дъщеря си Харпър с малкия син на Ева Лонгория - Сантяго, когото на галено наричат Санти.

Въпреки че Харпър е със седем години по-голяма от Санти, тя обожава да прекарва време с малкия си приятел. Майката на бебето пък Ева Лонгория също споделя, че Сантяго обича Харпър.

Затова и по повод рождения ден на момичето на Бекъм, който беше на 10 юли, актрисата от Отчаяни съпруги сподели много сладка снимка, на която рожденичката държи на ръце малкия и се усмихва, докато той се взира в нея.

По всичко личи, че приятелството между децата на Бекъм и Лонгория процъфтява, както и отношенията между двете известни дами - Виктория и Ева.

Те продължават да бъдат много близки, въпреки натоварените си графици, работните си ангажименти и грижите за семейството.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !