Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гринго катастрофира

отпечатай новината

25.07.2019 12:24 | Видян 1587 пъти

Гринго катастрофира

След като любимата му жена го остави няколко месеца след като минаха под венчилото, Гринго го сполетя нова беда. Мачото претърпя катастрофа в Германия и се разминава на косъм от смъртта.

"Вярно е, катастрофирах! Бях в колата с един приятел. На един светофар ни блъсна немец, който се оказа пиян и дрогиран", разказва за страшния инцидент Тодор Давидов-Гринго.

Айтозлията не е шофирал колата. Возил се е на предната седалка до шофьора. Мястото е известно като най-опасно в автомобила. За щастие, Гринго оцелява, макар да има поражения по тялото си.

Екссъпругът на Софи Маринова е с пукнато ребро и множество натъртвания по тялото. Той веднага е откаран в най-близката болница. Още вчера Гринго пожела да си тръгне от Германия, където бе заминал по работа.

"Прибирам се в България и отивам в някоя от нашите болници, за да си направя повече изследвания, за да се уверя, че няма някакви вътрешни кръвоизливи", допълва 34-годишният мъж.

Новината със сигурност е шокирала ромската перла Софи Маринова. Макар да се разведе с Гринго наскоро, той е най-голямата любов в живота й.

Двамата вдигнаха пищна сватба в края на март месец. Три месеца по-късно Софи подава молба за развод и двамата се разделят по взаимно съгласие.

"Не знам дали е разбрала какво ми се случи. С нея не се чуваме. Тя се обърна на 180 градуса и просто реши, че иска да се разведем. Четири години живяхме заедно, карали сме се, но винаги сме си оправяли отношенията. А сега за някаква глупост стана всичко. Дано не е това, което си мисля... че си има друг", допълва мачото.

Ексклузивно пред България Днес Гринго заяви, че не само той иска да се събере със Софи, но и тя го иска и е въпрос на време да оправят отношенията си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !