Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Финалът на Игра на тронове няма да бъде преправян

отпечатай новината

27.07.2019 09:02 | Видян 924 пъти

Финалът на Игра на тронове няма да бъде преправян

Призивите на фенове на сериала Игра на тронове да бъде заснет допълнителен материал от финалния му сезон останаха напразни.

Програмният директор на телевизия НВО Кейси Блойс заяви, че не се обмисля сериозно възможността да се заснеме отново финалът на въпросната история, който според някои фенове и критици е разочароващ, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Всъщност номинациите за наградите Еми по-рано този месец не бяха повлияни от въпросните призиви - Игра на тронове получи рекордните 32 номинации.

Телевизия НВО ще се опита да съхрани жив интереса на феновете и към нов сериал, в който действието предхожда случващото се в Игра на тронове.

"Снимките на първия епизод от новия сериал наскоро приключиха в Белфаст - отбеляза Блойс. - Заснетият материал наистина е много добър. В новия сериал се снима Наоми Уотс, а действието се развива хиляди години преди това в Игра на тронове.

Той увери, че негативните реакции към финала на Игра на тронове изобщо няма да повлияят върху заснемането на новия сериал.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !