Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ева Лонгория ослепителна в жълто

отпечатай новината

30.07.2019 16:25 | Видян 1735 пъти

Ева Лонгория ослепителна в жълто

Ева Лонгория притежава класа и стил, които са ѝ вродени. 44-годишната актриса от мексикански произход озарява всяко събитие, на което присъства, със своята красота.

В неделя тя стъпи на червения килим на премиерата на филма Дора и градът на златото, която се състоя в Лос Анджелис, като бързо се превърна в център на внимание.

Лонгория бе като истински слънчев лъч, облечена в яркожълта рокля без презрамки на марката Vitor Zerbinato, чиято дължина стигаше под коляното. Актрисата се придържаше към семплата визия, затова единствените бижута, които носеше, бяха фини обеци.

Красивия тоалет бе съчетала с нежни бели сандали на висок ток, а косата ѝ беше прибрана в ниска опашка, като единствено няколко кичура бяха оставени да падат свободно от двете ѝ страни, придаващи лека небрежност на прическата ѝ. За пореден път Ева показа защо е определяна като звезда.

До нея застана и 18-годишната актриса, влязла в образа на Дора - Изабела Моне, която бе абсолютно лъчезарна в бялата рокля с дълбоко V-образно деколте на Rodarte. Тя бе съчетала тоалета си с токчета на Stuart Weitzman, но за разлика от звездата от Отчаяни съпруги, Моне беше оставила косата си да се спуска свободно.

Дора и градът на златото е игрална версия на популярния анимационен сериал от 2000 г., който се излъчваше в продължение на 15 години. Историята разказва за млада изследователка с авантюристичен дух, която е прекарала по-голямата част от живота си в изследване на необятна джунгла заедно с родителите си.

Сега обаче ѝ предстои най-голямото изпитание - гимназията. Скоро обаче ѝ се налага да напусне училище, за да изпълни опасна мисия и да спаси майка си и баща си (Ева Лонгория и Майкъл Пеня), както и да разкрие загадката зад митичен град от злато.

Световната премиера на летата е през месец август т.г.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !