Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

250 лв. на черно за Слави

отпечатай новината

30.07.2019 15:09 | Видян 1245 пъти

250 лв. на черно за Слави

Последното шоу на Слави Трифонов стигна рекордни цени на билетите. Фенове на шоумена плащат по 250 лв. на черния пазар, само и само да се сдобият с желания билет за предаването му.

Както е известно, прощалния епизод на предаването ще се излъчи на 31 юли, а желаещите да видят на живо любимеца си за последен път не са никак малко. Още от миналата седмица фенове на Дългия се строиха пред касите на НДК и за два часа изкупиха всички билети.

„Очакваме да каже кога ще се теглят наградите, които ще раздават. Те са ни най-важни”, споделят гости на столицата, дошли да вземат скъпоценното късче хартия за шоуто.

Много от тях са дошли, само за да участват в последното предаване и са наистина натъжени от края на шоуто, пише България днес.

„Ако беше обичайната година с подписан договор между продуцентска компания Седем Осми и Би Ти Ви, шоуто на 31 юли щеше просто да е последното за поредния сезон. И както всеки път през изминалите 19 години, така и сега екипът ще излезе в отпуск, но сега ми е мъчно, защото пораснах с това предаване и не ми се разделя с него”, споделя Константин Х, който чака на опашка за билети.

Според него, както и според много фенове, след края на договора с Би Ти Ви Слави ще прави детска телевизия. „Той има верен подход към децата и богат опит в работата си с талантливи малчугани. Доказателство е Крисия–направи я звезда, осигури й кариера”, обясняват те.

Тв водещият обаче и до днес не е споделил публично какво ще прави след края на предаването. Екипът му знае единствено, че ще „се почива малко, но с голям ентусиазъм”.

Засега е известно единствено, че Слави няма да остави Ку-ку бенд, актьорите и балета си. За останалите от шоуто обаче бъдещето е неясно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !