Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи Маринова: Гринго иска да ме залее с киселина

отпечатай новината

30.07.2019 14:38 | Видян 2377 пъти

Софи Маринова: Гринго иска да ме залее с киселина

След 2 месеца мълчание, откакто се разведе с Гринго, Софка най-накрая проговори. А от устата й излязоха потресаващи разкрития за нрава на бившия й, а ръката й е изписала вече няколко жалби срещу него.

На въпроса на репортер на Блиц ШОУ защо се стигна до официален край на отношенията им, Маринова отсича:

„Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: "Ще останеш без майка, ще я гръмна". Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“.

Софи признава, че именно след поредния побой, който мачото й нанесъл, тя решава, че чашата вече е преляла. Всичките й приятели са наясно, че той я тормози отдавна, посяга й още от самото начало на взаимоотношенията им. А ръката й я чупи за трети път. Софка нарича състоянието на Гринго болест, а него – „шизофреник“ и „болен мозък“.

Според певицата господ я е пазил да не забременее от него, тъй като сега, когато няма какво да делят, тя не може да се отърве от него, а ако имаха дете, щеше да е още по-голям тормозът.

На запитването дали Гринго я тормози, защото иска да се съберат, Софка потвърди, че това е така и уточни: „Изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нека хората да знаят, да са наясно с истината“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !