Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бившата жена на Манчев дундурка бебето му

отпечатай новината

01.08.2019 10:53 | Видян 3316 пъти

Бившата жена на Манчев дундурка бебето му

В прекрасни отношения са бившата съпруга на Иван Манчев и настоящата му половинка. Марина Манчева не само не таи лоши чувства към новата жена до кулинарния гуру, но дори й помага в грижите за новороденото им бебе, научи ексклузивно Галерия.

Миналата седмица на бял свят се появи малкият Александър – трето дете за шеф Манчев и първо - за Цвети. Младата родилка била неопитна и Марина с радост се притекла на помощ.

37-годишната управителка, която е вряла и кипяла в майчинството, помагала на Цвети за кърменето, коликите, давали й съвети как да успокоява бебето.

„Всички сме като едно голямо семейство. Христо и Виктория (децата на Манчев от първия му брак – б.р.) са много ентусиазирани, че си имат братче и искат постоянно да са с него“, похвалила се Марина пред свои близки.

Всъщност истината е, че не Цветомила е причина за развода на Манчев с Марина. Бракът им отдавна не вървял и от няколко години насам двамата живеели по-скоро като съквартиранти.

Не се развеждали заради децата, а и за да не си създават излишни главоболия покрай общия бизнес. Когато Манчев се влюбил в Цветомила обаче, разводът станал неизбежен.

„Може би и за Марина раздялата бе облекчение. Бракът бе започнал да й тежи и си искаше свободата“, разказват нейни близки пред Галерия.

Марина и шеф Манчев са заедно от близо 20 години и успешно въртяха семейния бизнес в ресторант Кактус, където съпругата му бе управител. От близо 2 години симпатичният очилатко има сериозна връзка с Цветомила, а бебето е планирано. Двете с репортерката Деси Цонева са близки приятелки и решават да станат майки по едно и също време.

„Ще бутаме колички заедно“, радва се Деси, която чака момиченце през септември. Именно Цветомила трябваше да бъдат кръстница на сватбата на Деси и издателя Явор Стефанов догодина, но отказа, заради медийния шум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !