Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Меган Маркъл показа невиждани досега снимки от бременността си

отпечатай новината

01.08.2019 13:40 | Видян 1862 пъти

Меган Маркъл показа невиждани досега снимки от бременността си

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл сподели невиждани досега свои кадри от бременността си. Повод за това даде обявяването на новата й линия за дамско работно облекло, която бившата актриса разработва заедно с приятелката си Миша Нону и благотворителната организация Smart Works.

Разпространените сега снимки представят бременната Маркъл по време на срещи, част от кампанията, имаща за цел да върне увереността и уменията на безработни жени и да им помогне в следващите стъпки на кариерното им развитие.

На част от фотосите, Маркъл влиза в ролята на стилист, като помага на клиентка на Smart Works да подбере подходящото облекло за интервюто си за работа.

Именно това е една от основните функции на организацията. Жените получават помощ в подготовката за заветното интервю за работа, както и един тоалет, с който да се чувстват по-уверени на работната среща. След като вече са успели да спечелят позицията, за която са кандидатствали, те получават и допълнителни пет облекла.

Нещо повече, съпругата на принц Хари обяви, че повечето от модните брандове, с които работи за Smart Works, са се съгласи да даряват по един тоалет за всеки закупен техен артикул.

Снимките вижте в Галерията.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !