Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джулиана Гани заработва в Нова

отпечатай новината

05.08.2019 13:36 | Видян 1721 пъти

Джулиана Гани заработва в Нова

Джулиана Гани ще работи в Нова.

Силиконката има железен договор с частната телевизия, подписан покрай участието й в Биг Брадър.

В него има клауза, че до края на годината Гани трябва да участва в няколко предавания като Черешката на тортата, както и да е гост-коментатор в други.

Това разкри самата Джулка пред България Днес.

Гани вече участва в част от предаванията на частната телевизията. Тя изгря на сцената на Семейни войни. Очаква се да е коментатор в новото риалити на Нова – Игри на волята.

„От септември ще имам ангажименти в Нова телевизия – призна силиконката. – Ще бъда доста заета. Още през зимата имах ангажименти в Нова. Харесва ми“, добави още тя.

Джулка е категорична, че няма да се жени в Мексико. С годеника й Илиян заминават на романтична почивка в Канкун. Преди това двойката ще посети за няколко дни испанската столица Мадрид.

„За пръв път чувам, че ще се омъжвам в Мексико – каза през смях Джулиана. – С Илиян не се обсъждали подобно нещо. Когато дойде време за сватбата, ще кажем. Няма да я правим инкогнито. В Мексико ще си почиваме, защото ни чака много работа от есента. Илиян започва да работи по нови продукти. Почивката ми е подарък за годишнината ни, нямаме намерение да се женим там“, сподели блондинката.

Гани е обиколила половината свят, но се намират все още и такива места, които не е посетила. Мексико е едно от тях, което мечтае да види още от дете.  

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !