Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Силвия Петкова поема по Пътят на честта

отпечатай новината

07.08.2019 09:04 | Видян 1522 пъти

Силвия Петкова поема по Пътят на честта

Актрисата Силвия Петкова ще се бори за оцеляване в новия български сериал „Пътят на честта“. Поредицата ще се завърти в ефира на Нова тв през септември, а сюжетът ще проследи героинята на Петкова, която ще се изправи на крака след убийството на съпруга си.

Кера и малкият ѝ син Мартин тръгват от Царево към София, като миграцията от малкия към големия град ще е преплетена с контрастни емоции между любовта и омразата, истината и лъжата, честта и предателствата. Сред основните теми е и трансформацията на организираната престъпност от 90-те години в „чист бизнес“. Главните роли са поверени на Петкова, Ивайло Захариев и 9-годишният Александър Спиров. Симеон Лютаков ще се разходи на екран с куфарчето на адвокат, а Веселин Плачков ще блесне в ново амплоа. В „Пътят на честта“ с участие ще се разпишат още Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други.

"Смятам, че сериалът ще помогне на много зрители да намерят пътя, особено на младите, защото да отстояваш честта си, да отстояваш принципите си всъщност е едно от най-важните неща в живота. Много ми се иска чрез филма да покажем, че тези неща все още са живи, че те съществуват и че си струва човек да се бори за тях.“, заяви продуцентът Магърдич Халваджиян.

Върху драматичната продукция работят четирима режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски. Сценарият е поверен на творческия тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се вдъхновяват от истинска история.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !