Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мила Йовович очаква трето дете

отпечатай новината

08.08.2019 12:08 | Видян 1397 пъти

Мила Йовович очаква трето дете

За известно време Мила Йовович беше напуснала медийния обсег, карайки почитателите си да се чудят какво се случва с нея. Но вчера 43-годишната актриса отново се появи на радарите, съобщавайки вълнуваща новина. Звездата от Заразно зло използва официалната си Инстаграм страница, за да сподели със своите фенове своето щастие - 2 години, след като направи спешен аборт, тя отново е бременна.

В социалната мрежа красавицата публикува свое селфи, заснето в огледало, на което е облечена в елегантна черна рокля с дантелен гръб и V-образно деколте. На кадъра тя е застанала в профил и е положила ръка върху заобленото си коремче.

"След като преди 13 седмици разбрах, че съм бременна, изпитвах ужасна смесица от чувства, вариращи между радост и пълен ужас. Заради възрастта ми, както и последната загубена бременност, не исках да се привързвам към това бебе твърде бързо. Не беше забавно и последните няколко месеца живеех по лекарските кабинети със забити в мен игли и чаках различни резултати от тестове", написа тя към изображението.

За щастие, Мила обясни, че всичко е наред и дори е разбрала пола на бебето. Тя сподели, че е благословена с още едно момиче.

Приключвайки трогателното си послание, тя завърши с думите:

"Пожелайте късмет на мен и бебето ми! Изпращам ви много любов и ще продължа да ви държа в течение", обеща актрисата.

Това ще бъде трето дете за модела със съпруга ѝ Пол Андерсън, който е режисьор. Дългогодишната двойка има две дъщери - Евър Габо Андерсън (на 11 г.) и Дашиел Едън Андерсън (на 4 г.) По всичко личи, че 54-годишният режисьор ще продължи да бъде единственият мъж в семейството.

По-рано тази година Мила призна, че все още сънува кошмари заради преживения аборт. Преди 2 години, бременна в 4-ия месец, тя започва да ражда преждевременно. По това време Йовович снима филм в Източна Европа, където я приемат в болница. Лекарите ѝ казват, че се налага спешно да направи аборт, държейки я будна през цялата процедура.

"Бях сама и безпомощна... Това беше едно от най-ужасяващите неща, които са ми се случвали", спомня си тя.

Днес този тежък период е вече зад гърба ѝ, макар че споменът за него никога няма да бъде забравен. Но сега Мила се е концентрирала изцяло върху бъдещото си дете.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !