Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сано взе голяма роля в сръбски сериал

отпечатай новината

08.08.2019 15:41 | Видян 1397 пъти

Сано взе голяма роля в сръбски сериал

Актьорът Александър Сано, който затвърди позицията си на любимец на зрителите след Денят на бащата, работи по нов сериал. Монитор научи, че звездата ще се разпише с участие в сръбската поредица Южен вятър.

"Предложиха ми една доста голяма роля и просто се съгласих", намигна Сано.

Ако името на сериала ви се струва познато, това е така, защото той е продължение на едноименния филм на режисьора Милош Аврамович.

Лентата се появи в родните киносалони в началото на годината. Освен известните сръбски актьори Милош Бикович, Драган Белогърлич и Небойша Глоговац, в пълнометражния Южен вятър се появиха и българите Ивайло Захариев и Христо Шопов, които изиграха син и баща.

"Не съм привършил снимки още, защото буквално вчера се прибрах от Белград през нощта и след десетина дни отново заминавам за Сърбия да довършим", уточни пред Монитор Сано.

Причината за завръщането му в София е първият му проект като продуцент - филмът Диви и щастливи.

"В момента сме в пост продукция и работим върху авторска музика. Едно от водещите парчета е колаборация между популярни български изпълнители. От рокендрол страна това са D2, които със 100 Кила правят специално парче за филма", издаде още той.

По саундтрака на лентата работи и музикантът Антони Рикев, познат на широката публика от формацията Tri O Five и работата си с Белослава.

Междувременно Диви и щастливи се радва на голям интерес от различни платформи, които предлагат видео съдържание.

"Работим и по международната дистрибуция. Филмът със сигурност ще тръгне в Сърбия и в бивша Югославия по кината. Общо взето бачкаме здраво, защото има един тон работа, която трябва да се свърши. Искаме да покажем филма на максимално много хора, защото наистина е изключително хубав", сподели ни Сано.

Припомняме, че Диви и щастливи ще се появи на голям екран на 29 ноември. Освен Сано продуцент е и Яна Маринова. На режисьорския стол сяда Мартин Макариев, сценарият е дело на Борислав Захариев, а оператор е Андрей Андреев.

Главните роли са поверени на самите продуценти, както и на Луиза Григорова-Макариев и на младата британска кинозвезда Базил Айденбенц. В лентата, вдъхновена от Телма и Луиз, ще видим и асовете Калин Врачански и Асен Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !