Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Глория потвърди, че има нова връзка

отпечатай новината

09.08.2019 15:14 | Видян 2350 пъти

Глория потвърди, че има нова връзка

Предположенията, че Глория има нова връзка, започнаха преди 2 месеца. Тогава тя публикува в официалната си Инстаграм страница снимка, на която позира в градината на двореца Шьонбрун, а до нея, обгърнал талията ѝ дискретно с ръка, стоеше мъж. Певицата така и не потвърди официално информацията... Поне до днес.

Сега звездата на Пайнер пусна нов кадър в социалната мрежа, на който е в обятията на същия господин.

"Мястото на жената е в прегръдките на истински мъж, не на страхливци", гласи посланието, което е цитат на писателя Александър Глог. С него примата на попфолка окончателно сложи край на всички съмнения за взаимоотношенията им.

Кадърът събра хиляди харесвания и множество коментари, с които почитателите на изпълнителката ѝ пожелават щастие.

"Много сте хубави! Радвам се че показа мъжът до теб, защото светът е жаден за любов и за мен няма нищо по хубаво от това да виждам любов между двама влюбени и изобщо любов и уважение между хората. Обичайте се, уважавайте се и бъдете щастливи!" е само едно от посланията, оправено към двойката.

Мъжът, откраднал сърцето на певицата, се казва Йордан Джермански и е бизнесмен от град Пловдив. През 2003 г. той се размина на косъм със смъртта след взрив в магазина на фирмата му за бои и лакове. Помещението, което е разположено на приземния етаж на "Глaвбoлгapcтpoй", избухна рано сутринта, ранявайки тежко Джермански.

За човека, заложил бомбата, се сечеше съдружника му, който искал да напусне общия бизнес. Но Йордан отказал да му изплати чуждите дялове от фирмения капитал и това довело до крайното действие. Мина доста време преди бизнесменът да се възстанови напълно.

През 2007 г. Йордан се кандидатира за кмет на град Пловдив, превръщайки се в най-младия кандидат за позицията тогава. Преди време той имаше връзка с модела Ирен Онтева и двамата често бяха забелязвани заедно на различни места. Йордан е с 2 г. по-голям от Глория и е баща на 4 деца.

В момента той и певицата се намират на Халкидики, което е едно от любимите места на Глория - тя прекара там почти целия летен сезон.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !