Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Моника Валериева в болница след обира

отпечатай новината

09.08.2019 16:31 | Видян 1976 пъти

Моника Валериева в болница след обира

Домът на моделът и подгласничка на конкурса Мис Плеймейт Моника Валериева бе обран от неизвестни лица в сряда вечерта. От апартамента в столичния квартал Студентски град са били откраднати 92 000 евро кеш, които са били скрити в чекмедже и бижута и часовници на стойнност около 400 000 лв.

По време на разпита в полицията, Валериева е назовала и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е посочила произхода им. Според някои медии миналата година красавицата е продала дял от фирмата си.

От полицията казаха, че не са намерени следи от взлом и в жилището е проникнато с подправен ключ. В полицията Валериева е обяснила, че получила крупната сума след като продала 49 процента от своята козметична линия Феймъс Бюти. Проверка на Телеграф установи, че сделката се е състояла през февруари.

След като дала показания, 29-годишната моделка е била откарана в столична болница с паник атаки. Досега брюнетката, чието име бе замесено с модния гигант Филип Плейн, не е коментирала случая. Нейна приятелка на име Вълкана Тонева обаче написа в личния й профил в Инстаграм:

„Моника беше в болница, но вече е добре. Отразеното в БТВ е абсолютната истина но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, Моника ще даде изявление. Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в шок. Полицията и всички в болницата бяха на ниво!“

Проверка показа, че апартаментът в Студентски град не е собственост на Валериева. Малко преди дупничанката да разбере за обира, тя публикува в Инстаграм, че 7 август ще остане паметен за нея, защото преди пет години преживяла тежка катастрофа.

По врмее на престъплението тя е давала курбан, пише Лайфонлайн. Десетки приятели на Моника споделиха в социалните мрежи новината за кражбата и изразиха своята подкрепа. Сред тях бяха Дует Ритон, Николета Лозанова, Светлана Гущерова, Фавиол Сефери, гримьори, фризьори и стилисти, с които тя работи.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !