Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лора Крумова прекратява майчинството

отпечатай новината

13.08.2019 12:09 | Видян 1688 пъти

 Лора Крумова прекратява майчинството

Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг отпуск по майчинство, научи HotArena.

Тв водещата се връща на работа наесен – година след като роди второто си дете, говори се в Нова тв. Заместницата ѝ в предаването „Събуди се” обаче не може да се похвали с подобна сигурност, защото е най-вероятно да се наложи да мине на друга позиция, писа „Уикенд“.

Още откакто титулярната водеща на „Събуди се” слезе от екран заради раждането на своята дъщеричка Мина, се носят слухове, че може да ѝ се наложи да си търси друга телевизия след края на майчинството. Това стана през месец май миналата година, а детето дойде на бял свят в началото на септември.

Лора все още се води титуляр като водеща на „Събуди се”, където в момента работи колежката ѝ Мартин Ганчева, назначена по заместване. „По закон заместницата е длъжна да се оттегли в деня, в който титулярката се върне на работа. Но най-вероятно ще ѝ намерят друга позиция в телевизията”, смятат хора от екипа на предаването.

Говори се, че водещата щяла да се върне на работа почти веднага след като момиченцето ѝ навърши годинка. Така стана и след първото ѝ майчинство. През септември 2013 г. журналистката роди сина си Явор, а година и три месеца по-късно вече беше на екран. Разликата в сравнение с положението ѝ сега е, че не смята да сменя телевизиите. Миналия път се прехвърли от Би Ти Ви в Нова.

Според слуховете, месеци преди връщането си на работа Лора е минала на диета с надежда да се преведе във възможно най-добър вид за телевизия. Започнала да се ограничава с храната и вече била успяла да свали няколко килограма.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !