От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Алек Алексиев и Димо Алексиев се връщат в „Откраднат живот“

отпечатай новината

13.08.2019 15:57 | Видян 1773 пъти

Алек Алексиев и Димо Алексиев се връщат в „Откраднат живот“

Двамата „братя“ без общо ДНК, двете разменени бебета, от които започна цялата медицинска сага „Откраднат живот“ преди три години, се завръщат на малкия екран, за да завържат отново сюжета на поредицата тази есен.

Алек Алексиев, който в началото на драмата влезе в обувките на доктор Александър Василев, и Димо Алексиев, който доста по-дълго носи престилката на доктор Калин Генадиев, ще заемат местата си на основни герои в осмия сезон на сериала, който ще премине под мотото „Кръвни връзки“.

„Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му.

Има интересна причина за завръщането ни с Калин (Димо Алексиев) ще се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят“, разказа Алек в Нова тв. Актьорът разкри, че завръщането му не е импулсивно, а е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев. Просто сега се явява точният момент за появата на двама любими герои.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !