Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Модел обвини Кейти Пери в сексуално посегателство

отпечатай новината

15.08.2019 10:57 | Видян 974 пъти

Модел обвини Кейти Пери в сексуално посегателство

След като в началото на този месец беше призната за виновна в плагиатство и бе осъдена да плати 2,78 млн. долара, сега Кейти Пери е изправена пред ново обвинение. Моделът Джош Клос, който участва във видеоклипа към сингъла от 2010 г. "Teenage Dream" на певицата, написа в официалната си Инстаграм страница, че преди години тя е извършила сексуално посегателство над него.

От снимките на видеото вече за изминали 9 години и много от последователите на Клос питат защо чак сега е решил да признае за случилото се, на което той отговаря:

"Опитах се да дам най-доброто от себе си и да отнеса станалото в гроба, защитавайки нея и себе си, но проблемът е по-голям от нас, затова истината беше казана!", пише 38-годишният модел.
Наскоро той публикува скрийншот от клипа към "Teenage Dream", като към него написа дълго послание, с което разказа цялата история.

В началото, когато се запознал с певицата, тя му се сторила изключително мила и готина, но това се променяло всеки път, когато около тях имало други хора. В подобни мигове ставала студена и дори пред колегите на снимачната площадка определяла целувките с него като отвратителни.

Той бил смутен от ситуацията, но решил да я изтърпи, защото бил в обтегнати отношения със съпругата си, а по това време дъщеря му е съвсем малка. Това било единствената му работа за момента и той искал да приключи с ангажимента, за да допринесе финансово за семейството си.

По-късно на няколко пъти е виждал Кейти, но след 2 години, на рождения ден на Джони Вуйек - бивш консултант на "America"s Next Top Model", тя го унижила публично пред гостите на събитието.

"С мен беше приятел, който умираше да се запознае с нея. Когато я видях, двамата се прегърнахме, но докато се обръщах, за да представя приятеля си, тя смъкна панталоните ми, наедно с бельото. Искаше да покаже пениса ми на няколко нейни познати, както и на тълпата около нас. Представете си колко бях смутен...", пише Джош в Истаграм профила си.

С разказа си той иска да посочи, че жените с власт са не по-малко ужасни от мъжете и точно този "опиат" е причина за насилието.

"И така, честита годишнина на един от най-обидните и омаловажаващи ме ангажименти, които някога съм поемал", завършва посланието си Джош, който признава, че първо е мислил да изсвири и изпее парчето, но в последствие е взел решение да не "помага" повече на медийния образ на Кейти.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !