ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Веселин Плачков: Аз съм лош, отвратително лош

отпечатай новината

19.08.2019 09:19 | Видян 1732 пъти

Веселин Плачков: Аз съм лош, отвратително лош

Актьорът Веселин Плачков надигна завесата за новата роля, в която влиза в предстоящия български сериал „Пътят на честта“, който тръгва от септември по Нова тв.

„Аз съм лош, много лош“, откровен бе той в интервю за телевизията, като добави „аз съм антитеза на героя на Ивайло (б.а. Захариев)“. От разговора стана ясно, че двамата със Захариев ще пресекат съдбите си в поредицата и ще заплетат самостоятелна сюжетна нишка, която да се вплете в основната линия – живота на главната героиня, поверена на Силвия Петкова.

„Моят герой е бизнесмен, който се опитва да запази стара София и да работи по „правилата”, разяснява бившото добро ченге от „Под прикритие“. Той е баща и на две деца в сериала, като около голямата му тинейджърка също ще се завърти история. С усмивка актьорът признава, че се чувства такъв и за децата актьори на снимачната площадка, които се налага от време на време да отделя от телефоните, за да заснемат сцена.

„Нищо не е еднопластово в този сериал, нищо не е черно или бяло. Всеки герой си има своите аргументи. В сивото са интересните неща, в нюансите. Мащабът на продукцията позволява да покажеш всички гледни точки, да ги изведеш до край като сюжетна линия. Зрителят има време да разбере как се асоциира с дадена ситуация”, допълва Васил Плачков.

„Според мен сериалът ще има голям спектър от зрители, защото имаме тийнейджърска история, за родители история, имаме и това желание за чест и за морал, което ще бъдат интересно на публиката. Самите герои също имат обрати в себе си”, издава Ивайло Захариев.

Екипът вярва, че „Пътят на честта” ще успее да стигне до всеки един зрител. Има и деца-актьори в сериала, които също са много интересни. Това носи особена автентичност на сцените.

Поредицата е създадена в партньорство с екипа на „Глобал филмс“ с продуцент Магърдич Халваджиян, и петима доказани режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров – Роги. Сценарият е дело на творческия тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се вдъхновяват за сериала от истинска история.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !