На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

One Love Tour събра Струмица на грандиозен концерт

отпечатай новината

20.08.2019 09:05 | Видян 1125 пъти

One Love Tour събра Струмица на грандиозен концерт

One Love Tour се организира за трета поредна година година от Междинна станция.

С всяко следващо издание, той става по-мащабен и очакван и за него вече се говори като за "мост" между културите на двете държави.

Доказателство затова е и фактът, че 10 000 човека пяха и танцуваха със звездите на турнето. Във вечерния концерт участие взеха Графа, Слаткаристика, Михаела Филева, Любойна, Виктория, Оркестър Джамбо Агушеви и много други.

Кулминацията бе рожденият ден на най-популярния на Балканите хип-хоп изпълнител - Слаткаристика.

Лично Графа и Андрей Арнаудов му връчиха подарък на сцената, а екзалтираната публика не спираше да скандира и аплодира.

Пред медиите, отразяващи събитието, Графа сподели, че One Love Tour е любимото му турне и очаква с нетърпение всеки следващ концерт. Любовта на публиката, реакциите на феновете и идеологията на фестивала са причината той, за втора поредна година, да е част от него.

Официалните лица, които лично уважиха и подкрепиха с присъствието си събитието бяха: вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, г-жа Зорица Заева, кметът на Струмица Коста Яневски, заместник министър на външните работи на Република Северна Македония Андрей Жерновски, извънреден и пълномощен посланик Ангел Ангелов, съветник култура и образование Антония Велева и други представители от двете държави.

Традиционната "Алея на занаятите", която отличава фестивала от всеки друг, премина под надслов "Обичай обичаите ". На нея бяха представени местни занаяти от двете държави, с подкрепата и съдействието на ЮНЕСКО.

Фестивалът One Love Tour продължава на: 25 август в Крива Паланка, на 7 септември в Бургас, на 14 септември във Варна, 21 септември в Скопие, 5 октомври в Стара Загора.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !