Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кичка Бодурова осинови дете

отпечатай новината

21.08.2019 12:08 | Видян 1305 пъти

 Кичка Бодурова осинови дете

Естрадната легенда е решила да увеличи семейството си с още един член. Певицата, коят от дълги години живее в САЩ, отдавна мечтае за още едно момиченце. Но се е решила да задейства сложната процедура едва през тази година.

През зимата Кичка подава документи за осиновяване и ето, че преди няколко седмици тя и съпругът й Крис Зарпа са получили правата над момиченце, изоставено от родителите си. Детето е почти на седем, а Кичка го е осиновила от "Дом майка и дете".

Певицата направи няколко бързи концерта у нас, но побърза да се прибере, тъй като учебната година в САЩ започва на 1 септември и трябва да подготви новото попълнение в семейството. Тя не крие, че се е сблъскала с много трудности по време на процеса по осиновяването.

"Имаше много трудности. Не искам да издавам подробности за момиченцето. Когато му дойде времето, тогава.", категорична е Кичка. Звездата има голяма дъщеря Кристи-Жаклин, която няма търпение да се запознае със сестричката си. Въпреки голямата разлика в годините, тя е обещала на майка си, че ще обръща много внимание на детето, предават от България днес.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !