Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Украинка се обяви за жена на Киркоров

отпечатай новината

22.08.2019 13:04 | Видян 1035 пъти

Украинка се обяви за жена на Киркоров

„Жената на Киркоров се върна!“. С това заявление в социалните мрежи излезе не друг, а самият руски певец от български произход.

„Аз мислех, че този шок е останал в далечното минало, но се оказва, че не“, пише Филип в в Инстаграм, публикувайки свое видео с фенката си от Украйна Татяна Пушина. Тя твърди, че се е срещала с изпълнителя и той дори й обещал да се ожени за нея, но после я зарязал. „Защо всички именно на мен се лепят и как ме намират?“, задава си риторичния въпрос Киркоров.

„Аз съм твоята жена!“, - обръща се във видеото Татяна към Филип. „Миличка, аз изобщо не ви познавам. Защо решихте, че вие сте ми жена, а  съм ви мъж?“, резонно пита Киркоров своята почитателка. Настоятелната дама вече четвърта година преследва кумира си по време на турнетата му из цяла Русия. Тя е родом он селцето Артьомовка, Харковска област. Татяна признава, че се е влюбила в певеца преди няколко години и оттогава не може да си намери място. „Видях красивите му черни очи и край! Затова не се омъжвам, не съм родила и деца! Чакам Киркоров! Нека ме вземе поне в  джакузито си“, заявява заклетата фенка.

По-рано стана ясно, че Киркоров тъгува за времената, когато беше щастливо женен за примата Алла Пугачова. Това е видно от страницата му в Инстаграм, която преди две седмици той буквално заля със снимки, датиращи от 1998 г. Тогава бракът на Алла и Филип беше в разгара си и те бяха лудо влюбени. На един от фотосите Киркоров е на концерт със знаменития си бял костюм, в който от сцената се обясни в любов на Пугачова, която в това време тайно го гледа от балкона на залата. Видеокадрите от тази сърцераздирателна сцена помнят всички граждани на постсъветското  пространство. Алла и Филип се ожениха през март 1994 г., като бракът им просъществува 11 години.

Източник: Monitor






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !