Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Джерард Бътлър мина по червения килим за Angel Has Fallen

отпечатай новината

23.08.2019 10:27 | Видян 1288 пъти

Джерард Бътлър мина по червения килим за Angel Has Fallen

Холивудската звезда с шотландски корени Джерард Бътлър се разходи по червения килим за галапремиерата на новия си филм Angel Has Fallen, който засне в България през пролетта на миналата година.

Събитието се състоя в Regency Village Theatre в Уестууд във вторник вечерта, а сред изненадите на вечерта бе количеството екшън сцени, на които се е подложил 82-годишният Морган Фрийман заради заглавието, режисирано от Рик Роман Во. „На моята възраст, лесно се пречупвам“, каза от червения килим звездата.

Междувременно към Angel Has Fallen събра позитивни коментари именно заради решението на Бътлър и компания да се фокусират не само върху високоадреналинните сцени, но и върху разгадаването на вътрешните демони на агент Майк Банинг. Още преди официалната премиера на заглавието, звездата на поредицата, в която влизат още „Код: Олимп“ и „Код: Лондон“, даде заявка, че при успех на Angel Has Fallen той би се върнал да заснеме и четвърти филм.

Това потвърди и продуцентът Алън Сигел. „Докато хората обичат Майк Банинг и обичат начина, по който правим тези филми, ще продължим да правим още“, каза той по време на премиерата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !