Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

МЕГЗ сложи Мис Силикон в малкия си джоб

отпечатай новината

23.08.2019 13:54 | Видян 2167 пъти

МЕГЗ сложи Мис Силикон в малкия си джоб

Топ дизайнерката МЕГЗ  впечатли с перфектния си бюст и накара всички, които са прекалили със силикона горчиво да съжаляват.

Каканашева не крие, че тя също като редица български красавици неотдавна легна под ножа и си сложи импланти в гърдите. Амбициозното миньонче, обаче, дори и тук успя да се различи от всички останали. Противоположно на родните силиконки МЕГЗ постъпи много умно и сложи едва 200 кубика.

Така гърдите ѝ запазиха естествения си вид. Сега близо две години по-късно най-популярната риалити звезда у нас качи фотос в инстаграма си, на който позира с оскъдно потниче. Снимката предизвика редица комплименти и коментари. А по форумите побързаха да коментират дали МЕГЗ не е махнала отново силикона. “Леле кой лекар го е правил това - изглежда точно като истинско”, “уау ето това е силиконов бюст за пример. Такъв бюст трябва да спечели наградата Мис силикон - не разни изкуствени дини”, “това не е реално - да не е махнала силикона”.

Феновете на дизайнерката още ѝ дадоха съвет, че ей така на пук на стереотипите трябва да са яви на конкурс Мис Силикон и да го спечели и с това да даде добър пример как момичетата не трябва да прекаляват с имплантите.

Самата МЕГЗ сподели в стори в инстаграма си, че вече усеща женствеността по различен начин. Че преди и тя като много млади жени е вярвала, че красотата трябва да се подобрява и е слагала импланти и филъри. Но днес смята, че точно малките несъвършенства са най-женствени.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !