Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, когато се навършва година от катастрофата при Своге

отпечатай новината

26.08.2019 14:24 | Видян 1211 пъти

Нинова: Цинизъм е да се хвалиш с пътища, когато се навършва година от катастрофата при Своге

Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкритикува властта за пътищата и за здравната реформа.

"Цинизъм е да се хвалиш със строителство на пътища в деня, в който се навършва една година от катастрофата край Своге, която отне 20 човешки живота, г-н Борисов.

Експертизата доказа некачествено строителство", написа в профила си във Фейсбук Нинова по повод инспекцията на премиера на АМ "Европа" по-рано днес.

"А един пожар под магистрала “Струма” компрометира прясно построения участък, в който са пръснати и европейски средства, и парите на българските данъкоплатци.

Правите го, возейки в джипа си Нанков, който "пое” политическата отговорност, като от министър го назначихте за зам.-министър.

Тези факти казват всичко. Воаяжите ви едва ли заслужават повече внимание", обобщава Нинова и се прехвърля на темата за здравната реформа.
 
"Днес директорът на Здравната каса обяви, че пациентите доплащат 4 млрд. лв. от джоба си често "под масата" или с измислени поводи - ВИП стая с четка за зъби и шапка за глава.

ГЕРБ управляват България вече десет години. И по този показател - здравен статус и смъртност, също ни закотвиха на дъното на Европа. Здравната реформа е крещящо наложителна.

И трябва да започне с премахване статута на търговски дружества на болниците", смята Корнелия Нинова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !