Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сиракови вдигнаха сватба

отпечатай новината

02.09.2019 10:17 | Видян 2205 пъти

Сиракови вдигнаха сватба

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета, каза "да" на своя любим - футболиста Георги Коруджиев, на бляскава сватба в резиденция "Бояна" в София на 31 август.

Магична сватба, описа събитието Илияна Раева пред "24 часа".

"Незабравима нощ... Благодаря на всички, които ни уважиха с присъствието си! Обичам ви!", написа ден след сватбата щастливата майка в личния си профил във Фейсбук.

Сватбата става факт цели три години, след като се роди първата рожба на младото семейство - малката Илиана.

Виолета получи предложение за брак от Георги в края на миналата година в Барселона.

Годежът стана малко преди Коледа, на символичната за семейството дата 11 декември, когато Илиана и Наско се женят през 1983 г.  

Макар да са заедно отдавна и вече да имат своята красива дъщеричка Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута.

А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. На 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи.

След красивото празненство в навечерието на 1 септември за Раева остана щастието и да сподели магията, чиято кулминация по тъмно бе музикално светлинно шоу над "Бояна" - нежно сватбено съчетание, но не с уреди от художествената гимнастика, а със заря на подбран музикален фон пред прегърнатите младоженци и техните гости.

Вижте повече снимки в Галерията

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !