Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Албена Вулева стана камериерка в Кипър

отпечатай новината

02.09.2019 11:55 | Видян 1575 пъти

Албена Вулева стана камериерка в Кипър

Бившата тв водеща Албена Вулева е взела твърдото решението да напусне България.

Преди броени дни устата дама замина за Кипър и сподели, че е започнала работа там.

Тя не уточни какво точно ще върши на острова, но загатна, че вече е част от т. нар. „обслужващ персонал”, пише Уикенд.

Квартирата на Албена се намира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас.

Всеки ден тя изминава с автобус разстоянието между двете градчета, но това не й тежи.

„Срамна работа няма. Не се притеснявам от нищо”, категорична е риалити звездата. Според наш източник, Вулева се е цанила за рецепционистка и камериерка.

През последните месеци Вулева нямаше сериозни ангажименти и се занимаваше единствено с личната си дизайнерска линия за бижута „Хаял”. Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени.

Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе особено доходоносно и накрая на Албена й се наложи да си намери истинска работа.

Авторката на култовото някога предаване „Сигнално жълто” взе тлъст хонорар за участието си в риалити шоуто „ВИП Брадър”, но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев.

Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова.

„По цял ден бачкам на тръстиката... Работническа класа!”, ожали се Вулева пред приятелите си в социалната мрежа. Тя документира голяма част от ежедневието си в снимки и даже се закани да изготви „репортаж за перипетиите на българския гастарбайтер в Кипър, както и специалната поредица по темата в Ютюб”.

От фотосите става ясно, че Албена работи в хотел. Макар че се труди усилено, блондинката намира време и за забавления. В свободните си вечери тя се наслаждава на местната кухня и излиза с колеги.

Почитателите на Вулева я поздравиха за смелостта да започне ново начало. Тя отдавна искаше да замине за чужбина, но в мечтите си се виждаше установена в Истанбул – нейният любим град и бленувана дестинация.

За съжаление, копнежите й не успяха да се сбъднат и реалността я изпрати в Кипър.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !