Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Анджелина Джоли: Не бях силна, но трябваше да се стегна

отпечатай новината

02.09.2019 13:53 | Видян 2359 пъти

Анджелина Джоли: Не бях силна, но трябваше да се стегна

Анджелина Джоли не е супергерой само на големия екран, но и извън него.

Никой не може да отрече, че актрисата премина през изключително тежък период. Но въпреки това днес тя продължава неуморно да работи по нови проекти и да бъде майка на пълен работен ден, дори и без подкрепата на Брад Пит.

Скоро отново ще видим звездата в образа на Злодеида, но освен него предстои да я гледаме и в лентата "Вечните" на "Марвел". И макар да влиза в обувките на 2 от най-коравите филмови героини, тя признава, че всъщност ѝ е отнело доста време, докато самата тя се почувства достатъчно уверена.

"Аз съм като всички... Особено през последните години, които не бяха от най-лесните и не се чувствах много силна. Но когато се чувстваш слаб, трябва да форсираш себе си, за да продължиш. Понякога човек пада на земята, но е нужно да се събере и да се изправи", сподели Джоли в свое интервю за "E!News".

Точно това признание, обаче, я прави по-силна отколкото подозира. Почитателите ѝ са на мнение, че се изисква смелост, за да признаеш проблемите си и борбеност, за да ги преодолееш... Особено когато имаш 6 деца, за които трябва да се грижиш и да бъдеш опора.

Но актрисата признава, че наследниците ѝ също ѝ помагат да преодолее трудните времена. Тя разказа как 11-годишният ѝ син Нокс е неотлъчно до нея през тренировките, с които се подготвя за продукцията на "Марвел".

Двамата заедно вземали уроци по бойни изкуства. Джоли разкри още, че не само децата ѝ се интересуват от ангажиментите ѝ.

"Вълнувам се от всичките им училищни часове, дори понякога отскачам да ги видя", казва звездата.
И въпреки натоварената си програма, тя е твърдо решена от време на време да "проверява" големия си син - Мадокс, който ще бъде първокурсник в университета Yonsei в Южна Корея.

"Толкова се гордея с него, той беше готов за тази крачка. Не бих могла да бъда по-развълнувана. Къщата ни в Камбоджа е на 6 часа, така че имам планове да... го наглеждам. Със сигурност ще бъда една от "онези майки". Минаха едва няколко дни, дайте ми няколко седмици и сигурно ще се кача на самолета", споделя Анджелина.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !