Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Камелия не прави секс за пари!

отпечатай новината

04.04.2009 09:00 | Видян 27454 пъти | Гласували 2

Камелия не прави секс за пари!

Откакто стана ясно, че Камелия ще е водеща на Голямата уста, коментарното студио към Вип Брадър 3, светлините на прожекторите отново се насочиха към нея. Безспорно, палавата блондинка е една от най-коментираните известни личности в България, а темата. А сексуалната тематика е най-интригуващата около нейната персона. Ние от СЛАВА решихме надникнем под юргана на звездата и да разкрием за вас някои пикантни подробности. Открихме доста надежден източник, който ни сподели, че златната рибка на попфолка изобщо не е момичето, за което открай зложелатели обявяват.

Неведнъж и два пъти сме чували, че Камелия спи с мъже за пари. Някои дори я обявиха за примата на платената любов в чалга бранша. Други направо й приписаха главозамайващата тарифа от 40 бона за сеанс. Може би провокативният имидж на певицата кара злобни колежки да пускат такива слухове за нея, но ефектът е обратен на желания – това носи само допълнителна слава на Ками. Спрягана е с кого ли не – с шефа си Митко Димитров - Пайнера, с мъже от ъндърграунда, а онези, които се хвалят, че са правили секс с нея срещу 5, 10 или 50 хиляди лева, не могат да бъдат изброени.
Оказа се обаче, че нещата не стоят точно така. Камелия не е чак толкова меркантилна, а скъпите подаръци, които получава, не могат да са показател за обратното, защото тя просто е известна и красива – мъжете я свалят по всякакъв начин. Съвсем не искаме да кажем, че певицата е света вода ненапита. Всъщност е доста похотлива. Сериозното й гадже Цветин определено има защо да се притеснява (макар че не дава вид на ревнивец). Златната рибка обича да плува и в чужди басейни, но само за спорта. Тя не си подбирала мъжете по портфейла, а по сексуалните им възможности.

Ако се вярва на мълвата, палавата Камелия често се усамотявала с избраника си за вечерта (или обеда) в някой хотел и прекарвала там достатъчно време, за да покаже, че е тигрица под завивките. Единствената уговорка била даденият мъж да не иска нищо повече от нея. Говори се, че връзки от типа „много пъти за по една нощ“ Ками понякога поддържала с години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !