На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Дейвид Бекъм е личност на годината

отпечатай новината

03.09.2019 17:00 | Видян 1812 пъти

Дейвид Бекъм е личност на годината

Дейвид Бекъм е разпознаваемо лице не само във футболните среди. Момчето, тръгнало от едностаен апартамент в Манчестър бързо се превръща в мъж, който впечатлява не само с уменията си на терена, но и със способността да създава нови модни тенденции.

Бекъм вече приключи със спорта, но все още работи по визията и участието си в модни кампании. Сега, съпругът на Виктория Бекъм се появява на корицата на списание GQ, а поводът е годишните награди за човек на годината.

Класацията се състои всяка година и събира в себе си най-добрите личности, проявили се в различни аспекти от бизнеса. Тя се изготвя от главните редактори на списание GQ, а под внимание се взимат както социалната ангажираност на персоната, така и нейното професионално развитие.

Тази година, Дейвид Бекъм е човекът, който е избран за най-добър за последните 12 месеца. "След отказването си от футбола, Дейвид Бекъм успя да разшири своята професионална кариера и да включи в нея всичко - от посланик на УНИЦЕФ до създаването на своя компания и своя линия за бръснене. Победителят в тазгодишната класация за най-успешна личност за 2019 има репутация, която вече се простира извън футболното поле", пишат от екипа на списанието.

Бекъм позира за корицата в черен смокинг, който доста напомня на читателите на стила на Джеймс Бонд. Част от фотосесията е направена на лодка, движеща се по каналите на Венеция, което още поведе добавя към холивудската визия на Бекъм.

Футболистът споделя, че все пак би се върнал към футбола, но този път като треньор на английския национален отбор или пък на стария си клуб Манчестър Юнайтед. В интеревюто си за списанието, той говори и за това какво е да си баща на четири деца.

"Казвам на децата ми, че трябва да правят избори. Понякога ще им се налага да се откажат от някои неща. Ако приятелите ти излизат в петък вечер, може би ти трябва да откажеш", споделя Бекъм. Той и съпругата му Виктория отглеждат четирите си деца, от които три са момчета. Бруклин, Ромео и Круз вече сериозно са се заели със своите кариери, които са далеч от футболното игрище.

"Понякога Ромео има тренировка по тенис на корт, Круз трябва да е в звукозаписното студио, а Бруклин трябва да снима фотосесия", сподела Бекъм. Той признава, че се опитва да научи синовете си да разберат кое е важното в живота и, че не всичко е купони.

Дъщеря му - Харпър пък е единствената, която проявява някакъв интерес към футбола. Все още не е ясно дали тя със сигурност ще поеме по пътя на баща си, но Виктория и Дейвид многкратно са споделяли, че никога не биха притиснали децата си да правят това, което не желаят.

Други носител на награда е Грета Тунберг, станала известна със своята борба срещу глобалното затопляне. Наскоро 16-годишната шведка пристигна в Ню Йорк на яхта, която беше оборудвана със слънчеви панели и подводни турбини, които произвеждат електричествон а борда. Целта на пътуването беше да бъде без отделянето на вългерод.

Церомонията по награждаването ще се състои тази вечер, а нейн водещ ще бъде актьорът Майкъл Шийн.

Източник: Тиалото
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !