Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Валентин Михов: Останаха ми верни само жените

отпечатай новината

03.04.2009 14:45 | Видян 2824 пъти | Гласували 1

Валентин Михов: Останаха ми верни само жените

След убедителната победа на българския национален отбор по футбол над Кипър, Михов ще коментира какво „куца” в родния футбол и какво е условието нашите стадиони да бъдат на европейско ниво. Футболният бос, който неотдавна навърши 55 години, ще сподели пред Азис, че около всеки свой рожден ден прави равносметка за приятелите и предателите в живота си. „Много мъже ме предадоха, останаха ми верни само жените. Когато една жена обича, може да направи много за един мъж”, ще разкаже гостът и ще признае, че е щастлив с приятелите си.

Утре вечер Михов ще засегне и темата за взаимоотношенията отбор-съдии. Според него у нас съвсем скоро ще си отиде времето, в което съдиите ще бъдат виновни за несполуките на отборите. Той ще бъде категоричен, че не съдиите, а ръководителите единствено носят отговорност за това. Гостът ще обсъди и заплатите на българските футболисти: „Парите на нашите футболисти са далеч по-малко от това, което получават европейските”. Валентин Михов ще сподели още, че според него концесиите за стадионите трябва да бъдат отдавани и с прилежащите към тях площи, на които да се построят и комерсиални сгради, от чиито печалби да се поддържат самите съоражения, за да има възвращаемост на инвестициите.

Михов ще сподели, че е оптимист за бъдещите успехи в родния футбол и се чувства горд за това, че българинът е марка навсякъде в Европа. Според него, ако българите променят манталитета си и не си пречат един на друг, винаги ще побеждават.

Бившият президент на БФС ще разкаже още, че поколения с поколения фуболисти са абсолютно несравняеми защото през 10 години спортистите имат различен стил на игра. Според него един от проблемите на българския национален отбор е липсата на лидери.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !