ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Притискали Кристен Стюарт да крие сексуалната си ориентация

отпечатай новината

05.09.2019 09:55 | Видян 1327 пъти

Притискали Кристен Стюарт да крие сексуалната си ориентация

Кристен Стюарт, чиято звезда изгря във вампирската тийнсага „Здрач“, призна, че е била притискана от холивудски продуценти да прикрива сексуалната си ориентация.

По думите й това се е случвало преди самата тя да се утвърди като актриса, а дадената й „мотивация“ се състояла в участие в блокбъстърни продукции.

Казаха ми в прав текст: Направи си услуга, не дръж ръката на приятелката си на публично място и може да получиш роля във филм на „Марвел“

разкри Стюарт пред Harper’s Bazaar. Въпреки това тя не уточни от кого е получила съвета. Вместо това вметна: „Не искам да работя с такива хора“.

Към момента актрисата е във връзка със сценаристката Дилан Майер, а в списъка й с бивши влизат топмодела Стела Максуел, Алисия Каргейл, колегата й от „Здрач“ Робърт Патинсън и режисьорът Рупърт Сандърс.

Тези дни 29-годишната звезда е във Венеция, където в рамките на филмовия фестивал се състоя премиерата на новия й филм „Сибърг“. В него тя влиза в образа на проблематичната актриса Джийн Сибърг, влюбена в активист на Black Power.

Киноманите очакват с нетърпение и римейка на „Ангелите на Чарли“, където Стюарт ще изиграе също главна роля.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !