Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

След три брака зад гърба, Джей Ло иска църковна сватба

отпечатай новината

08.09.2019 09:12 | Видян 1727 пъти

След три брака зад гърба, Джей Ло иска църковна сватба

На 50 години и с три брака зад гърба си, Дженифър Лопес този път смята да вдигне сватба по всички традиции. Откакто се сгоди за Алекс Родригес този март, латината, известна със своя рaботохолизъм и перфекционизъм, поставя връзката и любовта над кариерата си.

„Бракът е важен и за двама ни. Ние идваме от традиционни латино фамилии и искаме това“, коментира в новия брой на сп. ES Magazine звездата.

Лопес е толкова фокусирана този път да запази семейното си щастие, че дори наскоро поиска съвет от съдийката Рут Джинсбърг, която бе омъжена за съпруга си цели 50 години, преди да почине през 2010. 86-годишната дама на драго сърце сподели с нея мъдрост за щастлив брак, предадена ѝ от нейната свекърва в деня на сватбата ѝ.

„Тя ме дръпна настрани и ми разкри каква е тайната на щастливия брак. А именно -  понякога помага да си малко глух“, разкри певицата пред медията.

Що се касае до самата венчавка, Дженифър сподели: „Никога не съм се омъжвала в църква. Бях омъжена три пъти – веднъж за 9 месеца и веднъж за 11 месеца, които изобщо не броя за бракове. Но бях омъжена за Марк Антъни цели 10 години и имаме деца. Искам голяма сватба, искам да се омъжа в църква този път“.

Запитана как оцелява десетилетия в шоубизнеса и то не само като певица, а и като актриса, Лопес коментира:
 
„Това е тежък бизнес и не е за хора със слабо сърце. Той изяжда хората. За да оцелееш години наред, трябва да си дебелокож. Мислела ли съм, че ще правя това на 50? Никога не съм смятала да спирам, но не очаквах това да е най-хубавият момент от моя живот. На нас жените ни се втълпява, че всичко приключва на тези години. Но истината е съвсем различна. Аз продължавам да раста и да се развивам с всяка следваща година и това е вълнуващо“, категорична бе дивата.

Източник: tialoto
Снимки: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !