Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиан Костов неузнаваем

отпечатай новината

11.09.2019 12:05 | Видян 1800 пъти

Кристиан Костов неузнаваем

Макар и едва на 19 години, Кристиан Костов е едно от най-популярните лица в родината ни.

Той спечели сърцето на българина още по време на участието си в музикалното предаване "X Factor", а по-късно заслужи вечната му признателност и любов, след като класира страната ни на 2-ро място в песенния конкурс "Евровизия" - постижение, което никой преди него не бе "носил у дома".

Блендата на гласа му е толкова разпознаваема, че човек не може да го сбърка, дори и да го слуша със затворени очи. Изпълненията му са пропити с чувство и носят голям емоционален заряд, който завладява публиката.

И след като направи много за България, той отпътува оттук, преследвайки мечтите си и градейки световна кариера, качвайки се на все по-големи сцени.

Така той се озова в Китай, където стана истинска звезда. Кристиан участва в тамошното предаване "Singer 2019", снима се за списанието "Elle Men" и записа дует с азиатската певица - Тифа Чен, който миналия месец преиздаде с победителката от Полша в "Детска Евровизия" 2018 - Роксана Венгел.

След четвъртата по площ държава в света, дойде ред и на Страната на неограничените възможности. В Ню Йорк певецът остана при свои приятели, като държеше почитателите си в течение на времето, което прекарва в САЩ, публикувайки снимки в официалната си Инстаграм страница. На кадрите фонът зад него се сменяше с емблематични за града места - площада "Тайм Скуеър", Сентрал парк, Американския природонаучен музей...

Впечатление обаче направи визията на Костов, която е много променена. Очевидно е, че той е пораснал на височина, но фактът, че се е издължил, не е повлияло на слабата му фигура. Изпълнителят е пуснал по-дълга коса, като я е оставил да се спуска от двете страни на лицето му.

Стилът му на обличане, който преди беше леко екстравагантен, сега сякаш е повлиян от китайските модни тенденции, което допълнително допринася за неговата неузнаваемост.

Преди час Кристиан публикува снимки от сцената на музикалния фестивал в Полша - "Young Stars".

"Вече нямам търпение да се върна обратно! Фестивалът беше повече от невероятен", написа той към изображенията.

Но преди да стъпи отново на полска земя, той трябва да посети Китай. Имайки предвид, че се е превърнал в любимец на тамошната публика, не се знае кога отново "ще го пуснат" да отлети от страната.

Вижте още снимки в Галерията!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !