Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мадона забрани телефони на концертите си

отпечатай новината

12.09.2019 16:37 | Видян 1422 пъти

Мадона забрани телефони на концертите си

Кралицата на попа Мадона определи строги правила за своите фенове, като неспазването им ще доведе до изхвърлянето на нарушителите от концертите й.

"Ако някой използва мобилен телефон на концерти ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала”, отсече певицата в изявление по повод 14-ия си студиен албум със символичното име Madame X.

Мадона иска да направи на турнетата си възможно най-доброто, затова този път стигна до крайности.

Използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и подобни устройства няма да бъде позволено

по време на концертите. Трябва да резервирате мястото си предварително, за да влезете в сградата, а след като билетите ви заради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги използвате“, се посочва още в изявлението.

Изпълнителката ще ангажира компанията Yondr, която ще осигури заключващи се чанти за телефон, които могат да бъдат отключени след концерта.

Някои фенове са се съгласили с молбата й, вярвайки, че певицата иска концертът да бъде „почувстван“, а не постоянно да се гледа в телефона.

Наскоро Мадона се оплака от вредите, нанасяни от мобилните телефони, вярвайки, че те са я раздалечили с децата й. Синът й Дейвид беше лишен от телефона си, защото, както казва тя, децата й са били обсебени от снимките на други хора и са започнали да се сравняват с тях.

Източник: Монитор





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !