Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ралф Лорън пуска линия за феновете на Приятели

отпечатай новината

25.09.2019 12:43 | Видян 1264 пъти

Ралф Лорън пуска линия за феновете на Приятели

На 22 септември се навършват 25 години от първия епизод на „Приятели“. Култовият сериал превърна шестима души в звезди и накара цял свят да се смее в продължение на 10 години. Историите на Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи присъстваха във всеки дом, а много от феновете продължават да гледат епизодите и до днес.

Всеки от персонажите имаше собствена страст, към която се стремеше. Моника (Кортни Кокс) мечтаеше да стане готвач, Рос (Дейвид Шуимър) да се занимава с палеонтология, а Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) да работи в модния бизнес.

След няколко години прекарани в сервитьорство, г-ца Грийн най-накрая попада в мечтаната си среда. Тя получава позиция в компанията на Ралф Лорън, където се запознава не само с модните тенденции, но и със самия дизайнер.

Дженифър Анистън има и честта да се види с него, който играе себе си за части от минутата. Срещата между Рейчъл и Ралф се състои в асансьор, а единственото, което двамата разменят е „Здравейте“. Историята, в която е забъркан дизайнерът е слух, който твърди, че героинята на Анистън е спала с него.

Сега Ралф Лорън решава да използва годишнината на „Приятели“ и да зарадва феновете като ги върне в годините, когато сериалът се излъчваше. Модната линия ще бъде вдъхновена именно от Рейчъл Грийн, а продуктите ще бъдат почти копие на нейния стил.

Колекцията ще предложи на потребителите кожени якета, ботуши, кожени панталони, палта с животински мотиви и карирани поли. Почитателите могат да познаят черните кожени панталони, които Рос носеше в пети сезон.  

Освен че жителите и гостите на Ню Йорк ще имат възможност да се сдобият с нещо от сериала, ще бъдат разведени и из офиса на Рейчъл в Блумингдейл.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !