Измамнички прелъстяват, упояват и...

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти...

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Големи печалби и силни емоции в пунктовете на Евробет

отпечатай новината

27.09.2019 16:26 | Видян 1084 пъти

Големи печалби и силни емоции в пунктовете на Евробет

„Еврошанс“ предизвика бурни емоции в пунктовете на „Евробет“, след като донесе разкошни печалби на играчите с късмет.

Сред големите щастливци се нарежда жител на Харманли, който само след едно теглене време  и 9 от 10 познати числа, се оказва с печеливш талон, който му носи 10 000 лева.

Супер познавач от Тутракан също прави безупречна прогноза за 6 числа в играта и завоюва четирицифрената сума от 8 000 лева.

Истински талант на късметлия демонстрира и Христина Тумбева от Костандово. Правилният избор на 8 числа и залогът от 60 стотинки ѝ носят печалбата от 7 200 лева.

Самоковецът Кирил Тинев е друг топ познавач. Той отгатва 8 числа, които в комбинация със залог от 50 стотинки, му носят точно 6 000 лева. Още две печалби по 6 000 лева зарадваха играчи от Тутракан и София.

Пламен Найденов от Чипровци също бележи успех и отнася 5 000 лева, след като в печелившия си талон маркира 7 числа, на които залага 1 лев. Два чека по 5 000 лева зарадваха и играчи от Кърджали и Варна. „Ефектът Еврошанс“ още се усеща в Тръстеник, Глогово, Велики Преслав, София и Казичене, където паднаха печалби по 4 000 лева.

30 стотинки донесоха успех и на двама участници от Кърджали и София и те спечелиха по 3 600 лева от любимата игра.

Тегленията на играта „Еврошанс “ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg . Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от ТУК .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !