Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ваня Червенкова доброволец в зоопарк

отпечатай новината

01.10.2019 09:22 | Видян 1423 пъти

Ваня Червенкова доброволец в зоопарк

Като в част от приключенски филм се озова пловдивчанката. Заобиколена от бели тигри, шимпанзета и орангутани, Ваня Червенкова се превъплъти за кратко в звероукротител, предава България днес.

Родната бизнес дама е част от момичешка скаутска група, която за пореден път посещава частен зоопарк в Обединените арабски емирства.

Тя се явява доброволец в дома на десетки диви животни, собственост на Джасим Али.

"Да боядисваш 6 часа на 40 градуса по Целзий се оказа нелека и адски изтощителна работа, но когато знаеш, че го правиш ДОБРОВОЛНО в името на едни същества, напълно безпомощни, ти приижда адреналин, който не подозираш, че съществува в организма ти...", разказва Червенкова, за да опише вълнуващото си приключение.

С мече в ръка и червена боя, Ваня пребоядисва цялата ограда на зоокъта. В знак на благодарност Джасим Али, който от години стопанисва мястото, й позволява да нахрани с биберон бял тигър, роден съвсем скоро. За финал на приключението Ваня има удоволствието да се погушка с шимпанзетата Халюма и Адуга, като сбъдна съкровената мечта на всяко дете.

По думите на Ваня Червенкова Джасим Али живее буквално в своята частна зоологическа градина, като приема всички спасени от него животни като истински деца. Тя дори споделя, че Джасим е съкрушен след смъртта на едно от орангутанчетата, за които се грижи. Бизнес дамата сподели в социалните мрежи и клип с погребението на животното, което трогна стотици.








автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !